Shiransport

Karate/Karate Jitsu

Karate JKA Zeeland beoefend de karatestijl Shotokan en de eeuwenoude zelfverdedigingvorm van het JKA gebaseerd op het overleven.

Karate

Karate JKA Zeeland beoefend de karatestijl Shotokan en hierbij wordt de traditionele vorm van de Japanse Karate Association (JKA) in ere gehouden.

Door gedisciplineerde trainingen ontwikkel je een sterke lichamelijke en geestelijke balans. Een totale workout bereik je door basistrainingen, combinatietechnieken, schijngevecht en het vrije gevecht.

Karate kun je op iedere leeftijd beginnen en beoefenen en zal bijdragen aan een innerlijke rust, waarbij respect voor jezelf en je tegenstander iedere training zal groeien.

Karate-Jitsu

Karate-Jitsu is de eeuwen oude zelfverdedigingvorm van het JKA, gebaseerd op het overleven. Hierbij zijn technieken toegestaan waarbij men de tegenstander uitschakelt om zelf te kunnen overleven.

Waar (wedstrijd) karate stopt gaat Karate-Jitsu door. Met gedegen en vooral gedisciplineerde trainingen zal men inzicht krijgen in technieken waarbij het verdedigen tegen en controleren van je tegenstander voorop staan. Wanneer men de basistechnieken beheerst zal men zich ook leren verdedigen tegen wapens.